Skip to content
Årets kundesenter 2020

Vinnere skal feires!

Å være vinnere i 2020 har ikke vært som i andre år. Vinnere trenger en hyllest og det er ikke så lett å få til når vi ikke kan samles.

Kundeserviceprisen 2020 ble avsluttet 10. mars. Det skyldtes de store endringene vi så i resultatene etter som virkningene av korona-viruset ble tydelige. Og når vi ser bakover på dette året, kjenner i alle fall vi i SeeYou på at det er viktig å feire det som feires kan! En vinner skal nemlig feires!

Vanligvis offentliggjøres vinnerene i Kundeserviceprisen på Call Center Dagene. Denne konferansen arrangeres av Confex og holdes oftest i starten av mai hvert år. I 2019 var flere hundre mennesker samlet til gallamiddag og premieutdeling i Oslo. I 2020 ble det ikke mulig å samles, ikke i mai og ikke i oktober. Uten Call Center Dagene 2020 ble det ingen premieutdeling, dessverre. Vinnerne ble uansett kåret 7. mai, om enn digitalt.

Når også den utsatte konferansen i oktober ble avlyst måtte vi gjøre noe annet for å sikre klassevinnerne og totalvinneren den anerkjennelsen de fortjener!

Koronavennlig premieutdeling

Hver av vinnerne får 2 premier. Den første er muligheten for og gleden av å kunne vise frem Kundeserviceprisens logo med en tekst som viser hvilken klasse de vant. Denne logoen kan benyttes som man ønsker i året man vinner. Deretter kan man fortelle at man var vinner i dette året.

Den mest synlige premien internt i kundesenteret er nok diplomet, som vinnerne får og som pryder mange vegger rundt om i Norge. Noen har også regelrette premie- og diplomvegger, som de viser frem til både de som vil se og andre. Vi tror det er bra å være stolt av gode prestasjoner!

For å sikre at alle vinnere fikk sine diplomer i 2020 har vi besøkt flere vinnere og sendt diplomet i posten til andre. Mange av vinnerne har dessuten hatt sine kundebehandlere på hjemmekontor, så det å feire har vært utfordrende. Men det er mange måter å feire på, noen sender ut godsaker til medarbeiderne, andre drar til fjells.

For at alle skal få se noen av de dyktige menneskene som står bak de gode resultatene har vi samlet bilder av vinnerne og laget en liten film. Vi håper du feirer litt sammen med dem!

Gratulerer til alle vinnerne!

PS: På grunn av utfordringer med korona er ikke alle vinnerne representert med bilde i filmen, ennå. Vi jobber med saken.

Nyhet i 2021

I 2021 lanserer vi også en nyhet i Kundeserviceprisen: 4 nye vinnere! 1 vinner i hver kontaktmåte.