Skip to content

Vinnerne i Kundeserviceprisen 2019

143 av Norges største og viktigste kundesentre ble målt i «Best i test» – Kundeserviceprisen 2019. Ice har i mange år gjort det veldig godt i testen og deltok i klassene mobil og bredbånd og gikk i år helt til topps med et sterkt resultat på 89,9% i bredbåndsklassen.

Konkurransen om å bli best er knallhard og mange kundesentre har stort fokus på å bli best, både i sin klasse og totalt. Mange kundesentre trener også jevnlig hele året for å gi best mulig kundeopplevelse til morgendagens kunder.

Kåringen ble avholdt på hotellet «The Hub» i Oslo på de årlige Call Center Dagene, torsdag 25. april i regi av Confex. Under middagen, ble det kåret 18 bransjevinnere til stor jubel. På andre plass i konkurransen kom Falck veihjelp med score 89,7%, og på tredjeplass kom Telia mobil med score 88,2%.

SeeYou presenterte også deler av sin Forventningsundersøkelse på hva kunder mener om diverse forhold og hva de forventer når de kontakter et kundesenter. Dette ble sammenlignet med en egen undersøkelse mot hva de som jobber på et kundesenter mener om de samme forholdene, og totalt ga dette et godt innblikk i hva man bør sette som mål og fokusere på fremover.

«Resultatene ser ut å være høyere i år, hvilket er veldig bra. Vi er imponert over hvor seriøse mange kundesentre er i å levere kvalitet, og mange jobber iherdig for å hele tiden bli bedre. Allikevel er det utfordringer i bransjen i forhold til at man må kunne svare raskt og godt i mange kanaler som telefon, chat, e-mail og Messenger, det er litt for mange kunder som ikke alltid kommer frem. Med den utviklingen som nå er i retailbransjen med økt netthandel og derav økt fokus mot kundesenteret, mener vi flere bør trene enda mer og kvalitetssikre seg gjennom Mystery Calling-undersøkelser. Roboter har også kommet på mange kundesentre, og vi ser at dette skaper utfordringer ved at de enda ikke er gode nok til å løse kundenes henvendelser og forventninger. Vi gratulerer årets vinner ice», sier daglig leder i SeeYou, Reidar Skorpen.

Last ned presentasjonen fra prisutdelingen her.

Resultatoversikt – KSP 2019

(Trykk på bildet/tabellen under for større versjon)

resultatoversikt 2019v2 2
ice bredbånd