Skip to content

Vinnerne i Kundeserviceprisen 2020

Vinnerne i Kundeserviceprisen 2020 kåres med god, sosial avstand.
Vi gratulerer alle vinnerne og håper alle tar godt vare på hverandre! Husk premieutdelingen som skjer på Call Center Dagene i oktober!

Våren 2020 er en tid hvor mye er annerledes. Dette gjelder også for Kundeserviceprisen. Men noen ting er også som før, blant annet det at SeeYou kårer vinnerne i Kundeserviceprisen!

I år kan du se kåringene av klassevinnerne og et intervju med totalvinneren på film. Kundeserviceprisen 2020 ble nemlig ikke som planlagt. På grunn av utfordringene hele Norge møtte i forbindelse med korona-viruset, ble undersøkelsen avsluttet 10. mars. Allikevel rakk vi å gjennomføre 95% av henvendelsene og dette gir meget god innsikt i de prestasjonene kundebehandlerne utfører og den kundeopplevelsen de leverer. I årets undersøkelse måles deltakerne på en lang rekke prestasjoner innenfor 3 prestasjonsområder, fordelt på 5 kategorier og i tillegg, 3 spørsmål om CX – Customer Experience. Årets resultater inneholder massevis av god informasjon og innsikt om de deltakende kundesentrene.

Kåringene og premieutdelingen skulle skje på Call Center Dagene 7. og 8. mai, men denne konferansen ble utsatt til 29. og 30. oktober. Og på grunn av korona-situasjonen er konferansen avlyst i 2020. Kåringen av vinnerne skjer her, på film, og premieutdelingen, som skulle foregå på Call Center Dagene i oktober, er også avlyst og vil derfor skje hos hver enkelt vinner.

Vinneren av
Kundeserviceprisen 2020
og
«Årets kundesenter – Best i test»

er
ice mobil!
Vi gratulerer!

Kåringene av klassevinnerne i Kundeserviceprisen 2020

I og med at vi alle er anbefalt å holde god avstand til hverandre, har SeeYou i år valgt å filme kåringene. Filmene av kåringene lå på denne siden frem til 2022. I dag finner du resultatlisten på denne siden, med resultatene fra 23 klasser, med 23 klassevinnere.

God fornøyelse!

Totalresultat i Kundeserviceprisen 2020

I oversikten under finner du totalscore for alle deltakerne i Kundeserviceprisen 2020. Resultatene er delt inn etter klasser. Du finner også en rangering av klassene basert på sammenlagt resultat i hver klasse. I tillegg finner du en oversikt over vinnerne i alle klassene, med totalvinneren øverst. Klikk på bildet for å se en større versjon.

Det er totalt 23 klasser og 181 deltakere i Kundeserviceprisen 2020.

Vi gratulerer alle vinnerne!

KSP 2020 totalresultater v2